Huisartsen – Huisartsenpraktijk Steijn – Zeewolde
Gildenveld 83 3892 DE Zeewolde Tel:036-5222225
Header afbeelding

Huisartsen

Bert Brilleman, huisarts
Spreekuur op dinsdag, woensdagochtend en vrijdag.

Dokter Brilleman is al ruim 13 jaar in onze praktijk één van de vaste huisartsen. Hij heeft lange ervaring als huisarts en kent de kneepjes van het vak heel goed.


Erica de Bakker, huisarts
Jacqueline van der Vis, huisarts

Erica de Bakker, huisarts

Spreekuur op maandag, woensdag en donderdag. Dr de Bakker gaat van begin november tot half april met zwangerschapsverlof en wordt waargenomen door dokter van der Vis. Goed nieuws, dokter de Bakker is half december bevallen van een gezonde zoon, hij heet Ferre.

Dokter de Bakker werkt sinds 1 december 2018 in onze praktijk. Zij is in 2013 afgestudeerd aan de universiteit van Maastricht. Heeft haar huisartsenopleiding in Utrecht gedaan en woont nu in Amersfoort.

De huisartsen werken parttime en hebben geregeld overleg. Als u een voorkeur heeft voor een van de artsen dan kunt u dat bij het maken van de afspraak aangeven.

 

Romy Steijn, huisarts

Spreekuur op maandag en dinsdag, donderdag.

Dokter Steijn werkt sinds 2022 in het vaste team van Huisartsenpraktijk Steijn en Polderwijk. Nadat ze in 2018 haar studie geneeskunde in Groningen heeft afgerond heeft ze zich gespecialiseerd tot huisarts aan de huisartsopleiding van Universiteit Utrecht. Romy heeft onder andere ervaring opgedaan op de afdeling spoedeisende hulp in Assen en in Suriname een keuze coschap gedaan.

Zij vindt het mooi om in haar geboorteplaats Zeewolde het werk van haar vader te mogen voortzetten!

Bij het maken van een afspraak kunt u altijd aangeven bij welke arts u het liefst komt. We proberen hier zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Achtergrond informatie over praktijk Steijn

Huisartsenpraktijk Steijn bestaat dit jaar 30 jaar in Zeewolde.
Rien Steijn is begonnen met de praktijk in 1990 en heeft eerst ongeveer 12 jaar praktijk aan huis gehad en in 2002 zijn we verhuisd naar de huidige lokatie medisch centrum Het Gildenhuis op Gildenveld 83.  Door de krachten te bundelen hebben we meer mogelijkheden om huisartsenzorg te verlenen.

Rien Steijn is nog altijd praktijk-eigenaar, is nog dagelijks betrokken bij het reilen en zeilen van de praktijk.