Huisartsen – Huisartsenpraktijk Steijn – Zeewolde
Gildenveld 83 3892 DE Zeewolde Tel:036-5222225 036-5225014
Header afbeelding

Huisartsen

 

 

De heer Bert Brilleman,
Spreekuur op maandagochtend, dinsdag, vrijdag.


Mevrouw Erica de Bakker

Spreekuur op maandag, woensdag en donderdag.

Dr de Bakker gaat met zwangerschapsverlof van half februari tot en met 8 juli 2022. Daarna komt ze gelukkig weer terug! Zij werkt sinds 1 december 2018 in onze praktijk. Zij is in 2013 afgestudeerd aan de universiteit van Maastricht. Heeft haar huisartsenopleiding in Utrecht gedaan en woont nu in Amersfoort.

Beide huisartsen werken parttime en hebben geregeld overleg. Als u een voorkeur heeft voor een van beide artsen dan kunt u dat bij het maken van de afspraak aangeven.

Tijdens het verlof van dr de Bakker hebben we Juul Snoek als waarnemend Huisarts aangetrokken. Zij is een betrokken en zorgvuldige huisarts en gaat de komende periode de spreekuren van dr de Bakker waarnemen.

Achtergrond informatie over praktijk Steijn

Huisartsenpraktijk Steijn bestaat dit jaar 30 jaar in Zeewolde.
Rien Steijn is begonnen met de praktijk in 1990 en heeft eerst ongeveer 12 jaar praktijk aan huis gehad en in 2002 zijn we verhuisd naar de huidige lokatie medisch centrum Het Gildenhuis op Gildenveld 83. Daar werken we samen met de praktijk van dr Bongers en dr Meijer en overige eerstelijnswerkers. Door de krachten te bundelen hebben we meer mogelijkheden om huisartsenzorg te verlenen.

Rien Steijn is nog altijd praktijk-eigenaar, is nog dagelijks betrokken bij het reilen en zeilen van de praktijk.

Klachtencommissie

We zijn aangesloten bij de klachten geschillencommissie SKGE. U kunt eventueel een klachtenformulier bij de assistente vragen. De huisarts lost de klacht samen met u op. Probeer altijd eerst samen met de huisarts in gesprek te gaan.