Team – Huisartsenpraktijk Steijn – Zeewolde
Gildenveld 83 3892 DE Zeewolde Tel:036-5222225
Header afbeelding

Team

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Voor meer specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Visie

Binnen de mogelijkheden van onze huisartsenpraktijk, willen we een zo hoogwaardig mogelijke zorg bieden, dichtbij de woonomgeving van onze patienten, laagdrempelig en betrokken bij de thuis situatie. Wij streven naar een vriendelijke duidelijke manier van aanspreken door arts en assistente en een goede samenwerking met andere (eerstelijns) zorgverleners, waarbij het belang van de patient voorop staat. Wij willen gebruik maken van nieuwe technische ontwikkelingen, zowel op het gebied van diagnostiek en behandeling, als op het gebied van automatisering en telefonie. Daarbij voldoen wij aan de landelijk gestelde richtlijnen voor de kwaliteit (NHG-praktijkaccreditering met aandacht voor extra dienstverlening richting de patient). Wij willen ons sterk maken voor een goede en brede eerstelijnszorg in Zeewolde.

Dr Rien Steijn doet geen spreekuren meer maar behartigt wel uw belangen binnen de praktijk en stuurt de praktijk aan. In de huisartsengroep Zeewolde is hij een actief lid en zit in werkgroepen om de patientenzorg te verbeteren.
Alle huisartsen uit de regio Noord West Veluwe en Zeewolde zijn aangesloten bij de Medicamus groep. Hiermee vormen we de huisartsenpost Harderwijk waar u tijdens avond nacht en weekenddiensten terecht kunt.